Proef- en vormingscentrum
voor de landbouw

Een nieuwe richting inslaan met je bedrijf? 12 februari 2020

Sta jij op een sleutelmoment in je bedrijfsvoering? Overweeg je de stap naar bio, korte keten? Wil je aan de slag met verbreding op je bedrijf? … MAAR is je focus nog zoek? Wil je (terug) controle over je bedrijf dat in volle verandering is? Wil je met minder tijd hetzelfde werk verzetten? Knaagt het soms dat je geen tijd meer vindt voor de dingen die je écht belangrijk vindt?

In het lerend netwerk ‘een nieuwe koers op je bedrijf?’ focussen we op de uitwisseling van ervaringen en het leren van elkaar. We gaan met elkaar in gesprek over onze uitdagingen en scheppen helderheid in onze plannen.

Engageer je nu om gedurende 3 maanden 1 namiddag per maand samen met collega’s strategisch na te denken over een her-oriëntatie van je bedrijf. Grijp deze kans en maar je toekomstplannen concreet. Met de hulp van andere ervaringsdeskundigen zet je weer de koers uit van je bedrijf.

Organisatoren

Deze activiteit is een organisatie binnen het project ‘Bio-scope Limburg’, een gezamenlijk initiatief van het Innovatiesteunpunt, Boerenbond en Bioforum Vlaanderen met de financiële steun van Europa, de Vlaamse Overheid en provincie Limburg.

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.


Programma

do 27/02/20, 13u30 – 16u30:
Kennismaking. Voor welke belangrijke keuzes kom jij de volgende jaren te staan en hoe zet je deze om in strategische speerpunten?

vrij 20/03/20, 13u30 – 16u30:
Expert Patrick Pasgang zet jullie op weg het opstellen van een ondernemersplan.

do 9/04/20, 13u30 – 16u30:
Welke impact heeft een omschakeling op je tijdsbesteding en de balans werk/privé? Hoe ga je tijdsefficiënt om met nieuwe taken en hoe manage je een grotere workload?

Adres:
Monoton, Schippersstraat 19, 3500 Hasselt

Inschrijven

Het aantal deelnemers is beperkt, inschrijven is verplicht voor 21 februari. Dit kan via www.innovatiesteunpunt.be/kalender

Meer info?

Eveline Driesen:
0494/71.22.07
eveline.driesen@innovatiesteunpunt.be

Jessie van Tricht:
0498/83.44.13
jessie.vantricht@innovatiesteunpunt.be