Proef- en vormingscentrum
voor de landbouw

Groei door innovatie in land- en tuinbouw 7 november 2019

Hoe hou je jouw land- en tuinbouwbedrijf vandaag rendabel? Hoe ga je als bedrijfsleider om met maatschappelijke uitdagingen en de vraag naar duurzaamheid? Het antwoord begint met innovatie. Als katalysator voor future-proof ondernemerschap vormt innovatie een krachtig wapen tegen externe factoren.

Hoe zet je deze belangrijke stap vooruit?
Om innovatie vlotter en beter ingang te laten vinden binnen jouw bedrijf, organiseert de Provincie Limburg de masterclass Groei door innovatie. Samen met experten benaderen we actuele en toekomstgerichte topics en de manier waarop innovatie bedrijfsprocessen kan optimaliseren. 

De experten nemen het proces van innovatief ondernemen onder de loep en werpen hun licht op de actuele trends binnen de Limburgse land- en tuinbouw. Uiteraard is er ook aandacht voor eigen ervaringen. Die kunnen aan het einde van de masterclass uitgewisseld worden tijdens het netwerkmoment.

Staat jouw land- of tuinbouwbedrijf op een kruispunt? Ga je de uitdaging aan om een nieuwe richting in te slaan? Schrijf je dan vandaag nog in. Het aantal plaatsen is beperkt.

Programma

13.00 u.: Ontvangst
13.30 u.: Verwelkoming (Inge Moors, gedeputeerde)
13.45 u.: Innovatie in land- en tuinbouw in Vlaanderen en Limburg
(Daniël Cromphout, econoom KBC)
14.30 u.: Innovatief deelnemen in Limburg, inspelen op consumententrends
(Jody Duyck, coach Peppers & co)
15.15 u.: Innovatief proces, van start tot resultaat
(Marc Sevenants, bedrijfsadviseur VLAIO)
16.00 u.: Netwerkmoment
17.00 u.: Slot

Locatie

Thor central
Thor park 8000
3600 Genk

Deelnemen

Er kunnen 50 personen deelnemen aan de masterclass. Inschrijven is verplicht en kan tot en met donderdag 21 november 2019 via deze link.